Tayari Safari:
spectaculaire safari’s in Tanzania

‘Direct seller van unieke rondreizen in Tanzania en Zanzibar’

Van adembenemende jeepsafari’s door het Selous Game Reserve tot de spectaculaire Ngorongoro krater: tijdens een rondreis in Tanzania of Zanzibar kijkt u uw ogen uit. Als direct seller van kleinschalige rondreis safari’s bent u altijd verzekerd van eerlijke prijzen. U heeft de keuze uit 19 diverse rondreis safari’s, maar als vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een safari op maat te boeken. Met meer dan 30 jaar ervaring kennen wij de mooiste plekjes van Tanzania en Zanzibar.

3-daagse safari rondreis ‘Mikumi’

nijlpaard

Maak kennis met de Afrikaanse natuur voor € 599,- per persoon

Vanaf het eiland Zanzibar of Dar es Salaam begint de reis naar het wildpark ‘Mikumi’. Voordat het park publiekelijk opengaat, gaan de rangers van Tayari Safari met u op zoek naar wilde dieren zoals olifanten, bavianen, zebra’s, leeuwen en krokodillen.

Offerte aanvragen 3-daagse safari rondreis ‘Mikumi’

3-daagse safari rondreis ‘Selous’

Hyena

Safari rondreis voor € 599,- per persoon

Tijdens de 3-daagse safari rondreis ‘Selous’ brengt u een bezoek aan het grootste wildreservaat in Afrika. Door het park stroomt de Rufiji rivier waar onder andere nijlpaarden en krokodillen zich schuilhouden. Het camp waar u verblijft tijdens de safari, heeft een eigen drinkplaats waar onder andere olifanten, giraffen en wrattenzwijnen regelmatig komen om te drinken.

Offerte aanvragen 3-daagse safari rondreis ‘Selous’

4-dagen Mafia eiland

safari mafia eiland

Chillen & duiken op Mafia eiland voor € 395,- per persoon

Het Mafia eiland in de Indische Oceaan is een onontdekt paradijs voor duikers en sportvissers. Snorkel tussen de adembenemende riffen, aanschouw de honderden vissoorten of ga op excursie om de veertien meter lange bultrug walvis uit de zee te zien springen. Ontspan, geniet en ontdek het Mafia eiland!

Offerte aanvragen Over het Mafia eiland

7-daagse safari rondreis ‘Selous Game Reserve’

Safari rondreis Tanzania voor € 799,- per persoon

Beleef Afrika van wel heel dichtbij met de spectaculaire boottochten en indrukwekkende wandeltochten door het Selous Game Reserve. Het waterrijke gebied is de thuisbasis van onder andere nijlpaarden, krokodillen, olifanten en giraffen. Extra lang genieten? Verleng uw Afrikaanse avontuur met een reis naar Zanzibar.

Offerte aanvragen Safari ‘Selous Game Reserve’

8-daagse safari rondreis ‘Migratie Serengeti’

migratie-serengeti-tanzania

Onvergetelijke safari door de Serengeti voor € 1.199,- per persoon

In het wereldberoemde park Serengeti in Tanzania trekken het hele jaar miljoenen hoefdieren zoals gnoes, zebra’s en gazelles rond op zoek naar vers grasland. Samen met u volgen de rangers de rondtrekkende hoefdieren, wat een spectaculair gezicht is. Daarnaast brengt u een bezoek aan de Ngorongoro Crater en het wild- en natuurreservaat Lake Manyara.

Offerte aanvragen Safari rondreis ‘Migratie Serengeti’

8-daagse safari rondreis ‘Game park’

tayari-safari-zebra-gameparken

Ontdek onaangetast Afrika voor € 699,- per persoon

Aanschouw duizenden wilde dieren en ontmoet de lokale bevolking tijdens de Tanzania rondreis ‘Game park’. Tijdens de safari bezoekt u diverse wildparken waaronder het Lake Manyara en de Ngorongoro Crater. Ook maakt u kennis met de Hadzabe (bosjesmannen), die nog in de open lucht leven.

Offerte aanvragen 8-daagse safari rondreis ‘Game park’

9-daagse safari rondreis ‘Mikumi - Ruaha’

tayari-safari-nijlpaard

Unieke rondreis voor € 1.699,- per persoon

Geniet van de optimale rust en ruimte in de nationale parken Mikumi en Ruaha in het zuiden van Tanzania. Met een safari jeep rijdt u naar het centrum van Mikumi en het 250 km verder gelegen Ruaha National Park, waar u onder begeleiding van een Engelstalige ranger op zoek gaat naar wilde dieren. Het Ruaha National Park is het grootste park van Tanzania.

Offerte aanvragen Safari rondreis ‘Mikumi-Ruaha’

9-daagse safari rondreis ‘Wildlife’

giraffes

Safari, cultuur en strand voor € 799,- per persoon

Wilt u zo veel mogelijk van Tanzania zien in korte tijd? Dan is de 9-daagse rondreis ‘Wildlife’ de perfecte reis voor u. De avontuurlijke safari bevat een 3-daagse rondreis door het Mikumi wildreservaat, een adembenemende snorkelexcursie en een uitstapje naar Bagamoyo; een missiepost waar in het verleden miljoenen slaven zijn verhandeld.

Offerte aanvragen 9-daagse safari rondreis ‘Wildlife’

10-daagse safari rondreis ‘Saadani – Mikumi’

Zebra's

Luxe safari waarbij strand en avontuur worden gecombineerd voor € 1.099,- per persoon

Geniet van de groene natuur en wilde dieren tijdens een 10-daagse safari rondreis door de twee bijzondere nationale parken Mikumi en Saadani in Tanzania. Tussen het spotten van de wilde dieren door is er ook voldoende tijd voor ontspanning: kom tot rust op hagelwitte zandstranden of snorkel in de heldere blauwe zee.

Offerte aanvragen Safari rondreis ‘Saadani – Mikumi’

10-daagse safari rondreis ‘Kerstvakantie’

tayari-safari-zanzibar-dhow

Safari met Cessna fly-in, strand en cultuur voor € 999,- per persoon

Ontdek tijdens de kerstvakantie de oogverblindende natuur van het Mikimu national park. Naast de mooie omgeving kunt u genieten van de vele wilde dieren die voorbijtrekken in het park. Om ervoor te zorgen dat u uitgerust terugkomt, is er voldoende tijd voor strandwandelingen en snorkeltochten langs het rif van de Indische Ocean.

Offerte aanvragen Safari rondreis ‘Kerstvakantie’

11-daagse safari rondreis ‘Off the road’

Jeep safari offroad

Ontdek de noordelijke natuur- en wildparken van Tanzania voor € 1.499,- per persoon

Tijdens de 11-daagse kampeerrondreis door de noordelijke natuur- en wildparken van Tanzania trekt u met off the road jeeps diep de Afrikaanse natuur in. De safari beslaat een aantal hoogtepunten zoals het beroemde wildpark de Serengeti en de Ngorongoro krater, waar u de famous big five ongetwijfeld tegenkomt.

Offerte aanvragen Safari rondreis ‘Off the road’

12-daagse safari rondreis ‘Lion King’

leeuw

Een weergaloze safari voor € 1.599,- per persoon

Naast het spotten van wilde dieren zoals leeuwen, olifanten, giraffes, cheeta’s en nijlpaarden tijdens de safari’s door de wild- en natuurparken, maakt u tijdens de safari ‘Lion King’ ook kennis met de traditionele Hadzabe (bosjesmannen). Daarnaast leert u meer over de levenswijze van het trotse Maasai volk, wat bekend staat om hun kleurrijke kleding en versieringen.

Offerte aanvragen 12-daagse safari rondreis ‘Lion King’

13-daagse safari rondreis ‘Rift Valley’

Een veelzijdige safari voor € 1.299,- per persoon

Reis door door het thuisland van de Maasai. Kijk en voel hoe de Maasai leeft, woont en doet. Geniet in volle teugen van de spectaculaire wildparken van Tanzania. Verbaas je over het chaotische verkeer en de overvolle markten.

Offerte aanvragen 13-daagse safari rondreis ‘Rift Valley’

14-daagse safari rondreis ‘Big-5’

luipaard

Veelzijdige safari door de Afrikaanse wildernis voor € 1.199,- per persoon

Kunt u niet wachten om de bekende big five in het echt te zien? Tijdens deze safari door de Afrikaanse natuurreservaten en parken in Tanzania is de kans zeer groot dat u ze alle vijf spot. Naast de vijf bekendste dieren in Afrika zijn de duizenden roze flamingo’s die u tegenkomt een unieke belevenis, die u niet snel zult vergeten.

Offerte aanvragen 14-daagse safari rondreis ‘Big-5’

17-daagse safari rondreis ‘Familie safari noord’

baby olifant safari

Familie safari door de noordelijke parken voor € 1.499,- per persoon

De gevarieerde ‘Familie safari noord’ is perfect voor gezinnen, omdat de rondreis in de zomervakantie plaatsvindt. Tijdens de safari bezoeken we vier wildparken waar we op zoek gaan naar wilde dieren. Daarnaast brengen we een bezoek aan de idyllische Usembara mountains, de eerste missiepost van Livingstone en het onbewoonde tropische eiland Bongoyo.

Offerte aanvragen Safari rondreis ‘Familie safari noord’

18-daagse safari rondreis ‘Familie safari zuid’

familie safari

Familie safari door de zuidelijke parken voor € 2.195,- per persoon

Van vijftig meter hoge watervallen tot de indrukwekkende Rufiji rivier: de safari rondreis Tanzania is een beleving om nooit meer te vergeten. Naast de game drives (zoektocht naar wilde dieren) door de vier natuurparken kunt u snorkelen in het kristalheldere water bij drie tropische eilanden en vindt er een bijzondere wandel- en boottocht plaats.

Offerte aanvragen Safari rondreis ‘Familie safari zuid’

9-daagse strandvakantie Zanzibar & Safari

dolfijnen

Unieke rondreis voor € 1.195,- per persoon

Ervaar het ware ‘bounty eiland’-gevoel tijdens een 9-daagse strandvakantie op Zanzibar. Luieren op de witte zandstranden, zwemmen met dolfijnen of snorkelen in de azuurblauwe oceaan. Naast de hoge relax-factor heeft de vakantie ook een actieve twist: wij nemen u mee op een actieve safari door het Mikumi wildpark waar u op zoek gaat naar olifanten, buffels, giraffes, gazelles, nijlpaarden, hyena’s en leeuwen.

Offerte aanvragen Strandvakantie Zanzibar & safari

10-daagse safari rondreis ‘Mikumi – Selous – Zanzibar

neushoorns

Spectaculaire safari door de onaangetaste wildernis voor € 1.599,- per persoon

De 10-daagse rondreis start in Ndege Beach waar u rustig kunt wennen aan de warme temperaturen van Tanzania en Zanzibar. Vervolgens brengt u samen met een Engelstalige ranger een bezoek aan het natuurpark Selous Game Reserve waar u onder andere nijlpaarden, krokodillen, zebra’s en olifanten kunt spotten.

Offerte aanvragen Safari ‘Mikumi – Selous – Zanzibar’

Diverse accommodaties: van een safari koepeltent tot een luxe safari lodge

Tijdens een Tanzania rondreis heeft u de keuze uit vier soorten accommodaties: een koepeltent, een eenvoudige kamer, een tented lodge, een luxe safari resort of een combinatie hiervan. Omdat de rondreizen in Tanzania en Zanzibar allemaal variëren, zijn de accommodaties verschillend. U vindt daarom bij iedere safari rondreis de verschillende mogelijkheden rondom de accommodatie.

Een Tanzania rondreis op maat

Heeft u andere wensen dan de door ons voorgestelde rondreizen in Tanzania? Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw droomreis door de natuur- en wildreservaten van Tanzania. Aan de hand van uw wensen stellen wij een reis op maat voor u samen. Hierbij houden wij rekening met uw wensen, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Tayari Safari heeft een Nederlandse contactpersoon in Nederland die bereikbaar is via +31 (0)6 30 285 696 of per e-mail via [email protected].

Offerte aanvragen +31 (0)6 30 285 696