Ndege Beach lodge

Tayari Safari heeft net boven Dar Es Salaam aan Ndege beach zijn eigen basis lodge & camping, welke wordt geleid door Gerard Groot, Afrika kenner bij uitstek. Hij en zijn team zorgen voor een relaxte sfeer en prima verzorgde maaltijden. Ndege beach lodge is de start- en eindplek voor diverse safari rondreizen zoals de Big-5, Off The Road, 9-days Wildlife, Familie Safari en Zanzibar & Safari.

Ligging

De Lodge is een gerenoveerd robuust vrijstaand gebouw op slechts 300 meter van het strand en de Indische oceaan. In de grote voortuin staat een Afrikaans terras en er zijn 15 kampeerplaatsen waar een tent kan worden opgezet.

In ongeveer 10 minuten loop je via een mooi pad naar het witte zandstrand met wuivende palmbomen en het zwembad, waar je kunt zonnen, een verfrissende duik kunt nemen en iets kan drinken.

Hier kun je regelmatig aapjes tegenkomen, wat je het echte Afrika gevoel geeft.

Faciliteiten

Op de begane grond van de Lodge is een recreatieruimte met een tafeltennis en een relaxte zithoek. Op de eerste etage van de Ndege Beach Lodge is een gezellige bar met een grote veranda die gebruikt wordt voor de maaltijden en waar je kunt relaxen en genieten van de bries vanaf de Indische Oceaan, je drankje drinken, en genieten van het wijde uitzicht. Je kunt hier uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren.

Kamers

In de lodge zijn tien 2- en 3-persoons eenvoudig ingerichte slaapkamers met bedden die zijn voorzien van schoon beddengoed, een klamboe en 2 handdoeken. Iedere kamer heeft een eigen douche en toilet. In de tuin, die is ingericht met bananen- en mangobomen staan een aantal grote safaritenten met een 2-persoonsbed en verlichting. Hier is ook een modern sanitair gebouwtje met heerlijke douches en toiletten aanwezig. 

Verzorging

Je verblijft in de lodge en op de camping op basis van volpension, dus geen gedoe, maar lekker aanschuiven aan de tafels op de gezellige veranda voor een uitgebreid ontbijt met vers fruit, gekookt of gebakken eitje, muesli, yoghurt, brood, ’s middags een gevarieerde lunch en ’s avonds een heerlijk 3-gangendiner met vis of vlees, rijst of pasta of aardappels en als afsluiting een lekker nagerecht. Koffie en thee is altijd inclusief. Water, cola, sinas, bier en wijn kosten tussen de 1 en 2 euro. De drankjes kun jezelf uit de koelkasten pakken en bijhouden op een lijst, waarbij je aan het eind van je verblijf de drankjes afrekent.
Heb je speciale (vegetarische) wensen, laat het ons weten en wij zorgen voor een goed alternatief.

Prijzen (bij verlenging van een safari rondreis)

  • kinderen tot en met 15 jaar € 35,- p.p.p.n.
  • v.a. 16 jaar € 45,- p.p.p.n.

Het team van de Ndege Beach Lodge & Camping staat klaar om je welkom te heten.

Karibu!