Tayari Safari Oceanic resort

Tayari Safari heeft net boven Dar Es Salaam (aan Ndege beach ) en vlakbij het strand zijn eigen basis lodge & camping, Tayari Safari Oceanic resort, welke wordt geleid door Gerard Groot, Afrika kenner bij uitstek.

Hij en zijn team zorgen voor een relaxte sfeer en prima verzorgde maaltijden. Tayari Safari Oceanic resort is het start- en eindpunt voor diverse safari rondreizen zoals de Big-5, Off The Road, 9-days Wildlife, Familie Safari en Zanzibar & Safari.

Ligging

Tayari Safari Oceanic resort is ruim opgezet, er zijn 22 kamers, 2 zwembaden, bar, pizzeria, en een carnivoor restaurant. Het resort ligt ongeveer 2 km van het strand. Op het kampeerterrein is plaats voor meer dan 30 tenten. Er is een shuttle dienst naar het strand voor diegene die daar gebruik van wenst te maken.

Kamers en verzorging

Er zijn 22 goed ingerichte kamers ter beschikking met douche, toilet en ventilator. De bedden zijn voorzien van schoon beddengoed, een klamboe en handdoeken.

Het verblijf is op basis van volpension, geen gedoe, maar lekker aanschuiven aan de tafels en genieten van de gezellige omgeving. Er is een uitgebreid ontbijt, met vers fruit, gekookte en gebakken eieren, brood, toast en pannenkoeken. thee en koffie staan de gehele dag klaar om zelf in te schenken.

Er is een verzorgde lunch, 's avonds een heerlijk 3-gangendinner  met vis of vlees, rijst of pasta of aardappelen en als afsluiten een lekker nagerecht. Water, cola, sinas, bier en wijn kosten tussen de 1 en 2 euro aan de bar.

Heb je speciale ( vegetarische) wensen, laat het de kok weten en hij verzorgt een goed alternatief.

Prijzen bij verlenging

  • kinderen tot en met 3 jaar gratis
  • kinderen tot en met 15 jaar volpension € 35,- p.p.p.n.
  • volwassenen  € 45,- p.p.p.n.

Het team van Tayari Safari staat klaar om je welkom te heten.

Karibu!