Tented camps

Tijdens sommige safari rondreizen is het mogelijk om tegen een meerprijs te overnachten in Tented camps. Dit zijn camps midden in de parken met grote tenten met een comfortabel bed en een eigen douche en toilet. Hieronder geven we een voorbeeld van zo’n tented camp in de Serengeti. 

Serengeti Savannah Tented Camp

Serengeti Savannah ligt midden in het Seronera gebied in centraal Serengeti, die je verzekert van een ultieme ervaring in de Afrikaanse bush. In plaats van in de grote lodges geniet je hier van een waar “Out of Africa” gevoel.

Serengeti Savannah bestaat uit 20 grote safaritenten met een prima bed met aangrenzende badkamer met douche en toilet. De douche is een zogenaamde bucket shower en het warme water wordt door de medewerkers voor je verzorgd. 

In de dinertent worden heerlijke maaltijden geserveerd. Serengeti Savannah Tended Camp is een echte aanrader wanneer je optimaal van de Serengeti wilt genieten en midden tussen de flora en fauna van dit prachtige park wilt verblijven. De extra kosten voor het verblijf in zo’n tented camp liggen tussen de € 150,- tot € 200,- per persoon per nacht.