Binnenkort: 5 nieuwe safari rondreizen beschikbaar!

14-daagse safari rondreis ‘African Queen’

Een stap terug in de tijd, het andere Tanzania, een expeditie voor € 1.981,- per persoon

Alleen al de 1200 km lange treinreis, verdeeld over twee dagen, is een ervaring apart. Hoogtepunt van deze expeditie is een onvergetelijk bezoek aan de Chimpansees van Jane Goodall. Verder een 4-daagse expeditie met de African queen, omgedoopt tot de Liemba, een 71 meter lang schip, en tot vrachtferry omgebouwd Duits oorlogsschip uit 1913.

 


17-daagse safari rondreis ‘Home of the Elephant’

De meest spectaculaire safari van dit moment voor
€ 2.485,- per persoon

Bij deze safari staat de olifant in de spotlights! Ook zien we leeuwen, cheeta’s, nijlpaarden, gnoe, zebra’s en ander Afrikaans wild. We rijden u gedurende een 1200 km lange rit door een 6-tal Nationale parken, het leefgebied van de olifant, en een aaneen gesloten gebied van bekende wildparken. En er is aandacht voor de Maasai en de traditioneel levende tribe: de hadzabe.

 


21-daagse safari Zambia & Namibië

Een onvergetelijk Afrika avontuur voor € 1.585,- per persoon

Tijdens deze 21-daagse kampeerrondreis door Zambia en Namibië kun je de prachtige Vic-falls tijdens een heli-vlucht vanuit de lucht bekijken. We zien grote groepen olifanten in het Mahango game Park, we spotten neushoorns in Etosha, vinden rotstekeningen en bekijken de gravures van de San en uiteraard beklimmen we de hoogste zandduinen van de wereld.

 

 

 

22-daagse safari rondreis ‘Warm heart of Africa’

Een safari door Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe voor € 1.595,- per persoon

Met deze safari bezoeken wij maar liefst 5 nationale parken in Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe. Relaxen aan het meer van Malawi op meerdere stranden. Twee volle dagen met een houseboat op Lake Kariba. Ontmoet de uitermate vriendelijke bevolkingsgroepen in al deze Afrikaanse landen. Deze safari is een onderdeel van de 42-daagse Zuidelijke Expeditie.

 


42-daagse Zuidelijke Expeditie

Een safari door Zimbabwe, Botswana en Nambië voor € 2.970,- per persoon

Totaal 42 dagen avontuur met deze spectaculaire expeditie. Iedere dag is anders, je ervaart een nieuwe wereld, ontmoet lokale bevolkingsgroepen, Afrikaans wild in acht nationale parken, fotografeer bijzondere woonplekken van duizenden jaren terug. Wandel met leeuwen. Help een struisvogel uit het ei kruipen. Voed de cheeta’s of neem een bad in de rivier met de Himba….