https://tayari-safari.com Afrika van dichtbij Wed, 06 Feb 2019 19:52:18 +0000 nl hourly 1 Binnenkort: 5 nieuwe safari rondreizen beschikbaar! https://tayari-safari.com/binnenkort-5-nieuwe-safari-rondreizen-beschikbaar/ Mon, 07 May 2018 21:55:32 +0000 https://tayari-safari.com/?p=3806 14-daagse safari rondreis ‘African Queen’ Een stap terug in de tijd, het andere Tanzania, een expeditie voor € 1.981,- per persoon Alleen al de 1200 km lange treinreis, verdeeld over twee dagen, is een ervaring apart. Hoogtepunt van deze expeditie is een onvergetelijk bezoek aan de Chimpansees van Jane Goodall. ... Lees meer...

Het bericht Binnenkort: 5 nieuwe safari rondreizen beschikbaar! verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> 14-daagse safari rondreis ‘African Queen’

Een stap terug in de tijd, het andere Tanzania, een expeditie voor € 1.981,- per persoon

Alleen al de 1200 km lange treinreis, verdeeld over twee dagen, is een ervaring apart. Hoogtepunt van deze expeditie is een onvergetelijk bezoek aan de Chimpansees van Jane Goodall. Verder een 4-daagse expeditie met de African queen, omgedoopt tot de Liemba, een 71 meter lang schip, en tot vrachtferry omgebouwd Duits oorlogsschip uit 1913.

 


17-daagse safari rondreis ‘Home of the Elephant’

De meest spectaculaire safari van dit moment voor
€ 2.485,- per persoon

Bij deze safari staat de olifant in de spotlights! Ook zien we leeuwen, cheeta’s, nijlpaarden, gnoe, zebra’s en ander Afrikaans wild. We rijden u gedurende een 1200 km lange rit door een 6-tal Nationale parken, het leefgebied van de olifant, en een aaneen gesloten gebied van bekende wildparken. En er is aandacht voor de Maasai en de traditioneel levende tribe: de hadzabe.

 


21-daagse safari Zambia & Namibië

Een onvergetelijk Afrika avontuur voor € 1.585,- per persoon

Tijdens deze 21-daagse kampeerrondreis door Zambia en Namibië kun je de prachtige Vic-falls tijdens een heli-vlucht vanuit de lucht bekijken. We zien grote groepen olifanten in het Mahango game Park, we spotten neushoorns in Etosha, vinden rotstekeningen en bekijken de gravures van de San en uiteraard beklimmen we de hoogste zandduinen van de wereld.

 

 

 

22-daagse safari rondreis ‘Warm heart of Africa’

Een safari door Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe voor € 1.595,- per persoon

Met deze safari bezoeken wij maar liefst 5 nationale parken in Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe. Relaxen aan het meer van Malawi op meerdere stranden. Twee volle dagen met een houseboat op Lake Kariba. Ontmoet de uitermate vriendelijke bevolkingsgroepen in al deze Afrikaanse landen. Deze safari is een onderdeel van de 42-daagse Zuidelijke Expeditie.

 


42-daagse Zuidelijke Expeditie

Een safari door Zimbabwe, Botswana en Nambië voor € 2.970,- per persoon

Totaal 42 dagen avontuur met deze spectaculaire expeditie. Iedere dag is anders, je ervaart een nieuwe wereld, ontmoet lokale bevolkingsgroepen, Afrikaans wild in acht nationale parken, fotografeer bijzondere woonplekken van duizenden jaren terug. Wandel met leeuwen. Help een struisvogel uit het ei kruipen. Voed de cheeta’s of neem een bad in de rivier met de Himba….

Het bericht Binnenkort: 5 nieuwe safari rondreizen beschikbaar! verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Tayari Safari geeft € 75 Joker-korting! https://tayari-safari.com/tayari-safari-geeft-e-75-joker-korting-2/ Fri, 13 Oct 2017 07:40:31 +0000 https://tayari-safari.com/?p=3021 Deze actie loopt tot en met 15 november 2017. Voor lopende lopende offertes is de Safari-joker geldig tot en met 1 december 2017. Heb je al ideeën of droom je van een avontuurlijke safari rondreis door de mooiste wildreservaten van Tanzania? En moet het ook nog betaalbaar zijn? De reizen van ... Lees meer...

Het bericht Tayari Safari geeft € 75 Joker-korting! verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Deze actie loopt tot en met 15 november 2017. Voor lopende lopende offertes is de Safari-joker geldig tot en met 1 december 2017.

Heb je al ideeën of droom je van een avontuurlijke safari rondreis door de mooiste wildreservaten van Tanzania? En moet het ook nog betaalbaar zijn? De reizen van Tayari Safari zijn de goedkoopste in zijn soort! Dat komt omdat Tayari Safari alles zelf regelt, met alle kennis opgedaan in de afgelopen 30 jaar met het organiseren en het zelf uitvoeren van rondreizen door Tanzania.

Om uw droomreis nog voordeliger te maken, deelt Tayari Safari weer safari-jokers uit! 

Deze unieke safari-jokers zijn maar liefst € 75,- per stuk waard. Bent u dus van plan om bijvoorbeeld met een gezin van 4 personen een safari rondreis te boeken dan profiteert u maar liefst van € 300,- korting op de toch al voordelige rondreizen.

Het enige dat u hoeft te doen is de safari-joker aan te vragen via [email protected] (aantal vermelden).

Het bericht Tayari Safari geeft € 75 Joker-korting! verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Wie slim is pakt 10% korting en een gunstige vlucht https://tayari-safari.com/slim-is-pakt-10-korting-en-gunstige-vlucht/ Tue, 07 Mar 2017 22:06:26 +0000 https://tayari-safari.com/?p=1873 Geldigheidsduur offerte In verband met valutaschommelingen en beschikbaarheid in het hoogseizoen is een offerte 14 dagen geldig. NB. een langere geldigheidsduur is in overleg mogelijk       Condities betaal- en kortingsregeling  boeking tussen 0 en 45 dagen voor vertrek, volledige reissom betalen per omgaande boeking vanaf 45 dagen voor ... Lees meer...

Het bericht Wie slim is pakt 10% korting en een gunstige vlucht verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Geldigheidsduur offerte

In verband met valutaschommelingen en beschikbaarheid in het hoogseizoen is een offerte 14 dagen geldig.

NB. een langere geldigheidsduur is in overleg mogelijk

 

 

 

Condities betaal- en kortingsregeling 

Kortingsregeling 

Het bericht Wie slim is pakt 10% korting en een gunstige vlucht verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> 30 jaar ‘On the road’ – Profiteer nu van 10% korting op al onze reizen! https://tayari-safari.com/30-jaar-on-the-road-nu-10-korting-op-reizen/ Mon, 06 Feb 2017 20:02:19 +0000 https://tayari-safari.com/?p=1809   Al 30 jaar lang ‘On the road’ in Tanzania en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Boek daarom nu een rondreis en ontvang 10% korting.

Het bericht 30 jaar ‘On the road’ – Profiteer nu van 10% korting op al onze reizen! verscheen eerst op Tayari Safari.

]]>  

Al 30 jaar lang ‘On the road’ in Tanzania en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Boek daarom nu een rondreis en ontvang 10% korting.

Het bericht 30 jaar ‘On the road’ – Profiteer nu van 10% korting op al onze reizen! verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Tariefsverhoging wildparken door overheid https://tayari-safari.com/tariefsverhoging-wildparken-overheid/ Fri, 01 Jul 2016 14:49:41 +0000 https://tayari-safari.com/?p=1601 De Tanzaniaanse overheid heeft met ingang van 1 juli 2016 alle tarieven van de Nationale Parken aangepast, in sommige gevallen met meer dan 50%. De tarieven van de safari’s op onze website worden zo snel mogelijk hier op aangepast. Wij maken het bezoek aan de Ngorongoro Crater nu optioneel, u ... Lees meer...

Het bericht Tariefsverhoging wildparken door overheid verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> tayari-safari-serengeti-en-zanzibar-2De Tanzaniaanse overheid heeft met ingang van 1 juli 2016 alle tarieven van de Nationale Parken aangepast, in sommige gevallen met meer dan 50%.

De tarieven van de safari’s op onze website worden zo snel mogelijk hier op aangepast.

Wij maken het bezoek aan de Ngorongoro Crater nu optioneel, u kunt ter plaatse beslissen of u dit park wel of niet wilt bezoeken.

De entree van de Ngorongoro Crater met bijkomende kosten bedraagt per dag:

Het bericht Tariefsverhoging wildparken door overheid verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Ballonvaart Serengeti https://tayari-safari.com/ballonvaart-serengeti/ Fri, 04 Mar 2016 13:57:47 +0000 https://tayari-safari.com/?p=1237 Tayari Safari geeft je de mogelijkheid om een extra dimensie toe te voegen aan de safari in een van de noordelijke parken van Tanzania. De ballonvaarten worden georganiseerd vroeg in de ochtend zowel in de Serengeti als in het Tarangire National Park. Tijdens het eerste daglicht kan je zien hoe ... Lees meer...

Het bericht Ballonvaart Serengeti verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Tayari Safari geeft je de mogelijkheid om een extra dimensie toe te voegen aan de safari in een van de noordelijke parken van Tanzania.

De ballonvaarten worden georganiseerd vroeg in de ochtend zowel in de Serengeti als in het Tarangire National Park.

tayari-safari-ballonvaart

Tijdens het eerste daglicht kan je zien hoe de ballon wordt klaargemaakt voor de vlucht. Maximaal 12 personen kunnen de vlucht van een uur mee maken. Het is geweldig om te ervaren hoe je de grote groepen wilde beesten, olifanten, buffels giraffes en gazellen kunt fotograferen en filmen. De piloot vertelt over het landschap, de dieren en structuur van het gebied. Na de landing is er een champagne ontbijt met uitreiking van het ballonvaartcertificaat !

Het bericht Ballonvaart Serengeti verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Weeshuis Ebeneza https://tayari-safari.com/weeshuis-ebeneza/ Wed, 02 Mar 2016 19:34:51 +0000 https://tayari-safari.com/?p=1231 In het dorp Ifakara in Tanzania staat al jaren het weeshuis “Ebeneza”. Dit huis wordt liefdevol gerund door Mama Tecla, een vrouw met een groot hart voor kinderen. Zij voedt inmiddels 27 kinderen op en zorgt voor eten, kleding en scholing. Onlangs is er weer een kindje te vondeling gelegd ... Lees meer...

Het bericht Weeshuis Ebeneza verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> In het dorp Ifakara in Tanzania staat al jaren het weeshuis “Ebeneza”.

Dit huis wordt liefdevol gerund door Mama Tecla, een vrouw met een groot hart voor kinderen.

Zij voedt inmiddels 27 kinderen op en zorgt voor eten, kleding en scholing. Onlangs is er weer een kindje te vondeling gelegd en mama Tecla heeft het kindje opgenomen.

tayari-safari-weeshuis

Uiteraard doet zij dit niet alleen: ook vele dorpsbewoners dragen, ondanks hun armoede, vaak een steentje bij.

Het schoonhouden van het huis en het eten koken wordt veelal door de kinderen zelf gedaan maar ook locale volwassen komen langs om te helpen.

Waar het weeshuis altijd behoefte aan heeft is zomerkleding, zowel jongens- als meisjeskleding van klein naar groot. Ook dichte schoenen voor het regenseizoen als slippers zijn altijd nodig.

Heeft u kleding en nog ruimte over in uw bagage dan hoop ik dat u aan het weeshuis denkt.

Tayari-safari zorgt ervoor dat de kleding op de juiste bestemming komt.

Alvast hartelijk dank namens alle kinderen en mama Tecla.

Voor nadere info kunt u mailen naar Jacobine de Jong: [email protected]

Het bericht Weeshuis Ebeneza verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> NIEUW: Unieke fotoworkshop in Tanzania https://tayari-safari.com/unieke-fotoworkshop-in-tanzania/ Wed, 10 Feb 2016 20:11:40 +0000 https://tayari-safari.com/?p=1196 Bereid je voor op een onvergetelijke reis naar het mooiste safariland dat er is: Tanzania. We zijn te gast bij hetTayari Safari Team. In deze week hebben we een erg afwisselend programma waarin je al je fotografievaardigheden kunt verbeteren: compositie, lichtmeten, nabewerken, natuur, landschap, portret, macro – het komt allemaal ... Lees meer...

Het bericht NIEUW: Unieke fotoworkshop in Tanzania verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Bereid je voor op een onvergetelijke reis naar het mooiste safariland dat er is: Tanzania. We zijn te gast bij hetTayari Safari Team. In deze week hebben we een erg afwisselend programma waarin je al je fotografievaardigheden kunt verbeteren: compositie, lichtmeten, nabewerken, natuur, landschap, portret, macro – het komt allemaal aan bod. Naast natuurlijk gewoon genieten van het land, de mensen, de cultuur, de natuur en de temperatuur… Neem dus gerust een – niet-fotograferende – partner mee!
Tanzania2


PROGRAMMA (i.s.m. Tayari Safari Team)

1 (vertrek uit NL*) – 9 oktober 2016 (aankomst in NL)
Begeleide fotoworkshop EUR 795.** (incl. volpension, excl. vliegticket)
Maximaal 15 personen – kennismaking in september

De vliegreizen op dit moment (februari 2016) zijn met Qatar € 570.- retour. Vertrek zaterdag 1 oktober Schiphol 18.15 uur. Aankomst Dar es Salaam zondag 2 oktober 08:15 uur. Vertrek Dar es Salaam zaterdag 8 oktober 18:05 uur
Aankomst Schiphol zondag 9 oktober 12:35

AANMELDEN
Stuur e-mail naar [email protected] met daarin:
naam – aantal personen – camera/objectieven die je mee wilt nemen. Deze workshop is vooral gericht op gebruikers van een spiegelreflexcamera. Een telelens van ten minste 300 mm is fijn voor het wild, voor de overige fotografie volstaat alles tussen 10 en 100 mm.

*Kennismaking september, centraal in Nederland.
**Met een aanbetaling (€ 100,- ) ben je verzekerd van een plek. Als de reis door gebrek aan deelnemers niet doorgaat krijg je het volledige bedrag terug.
Overmaken op NL17 INGB 0002493099 t.n.v. Laros Tekst & Concept – Roosendaal o.v.v. Tanzania.

Zorg zelf voor: reisverzekering. Meenemen: slaapzak, zaklantaarn. In de lodge in Dar es Salaam is wifi. In het park is ‘s nachts (23u – 5.30u) geen stroom.

Tanz07

Zondag 2 oktober
Aankomst en transfer naar de Backpackers Lodge, vlakbij het strand van Ndege Beach. 
Ontbijt. Inchecken, programmabespreking, fotografie-theorie en lunch.
Na de lunch Mahaba Beach. Hier komen de lokale vissers aan en verkopen de vis vanuit hun boot.
Na middag terug naar de Lodge en avondeten, kampvuur.
Fotobespreking.

Maandag 3 oktober
Na het ontbijt vertrek naar het Mikumi National Park. Onderweg stop voor lunch en fotografie. Aankomst in de middag. Check-in in het guesthouse. Tweepersoons kamers (meeste kamers met tweepersoonsbed). Namiddag eerste gamedrive. Veel gazellen, zebra’s en giraffen.

Tanz04

Dinsdag 4 oktober
Vroeg op, gamedrive met opkomende zon – we ‘vangen’ het mooiste licht! Rond 09.00 terug. Ontbijt.
10.00 uur Gamedrive. Op zoek naar leeuwen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen, wrattenzwijnen, koedoes. Lunch onderweg.

Woensdag 5 oktober
Ontbijt, gevolgd door gamedrive tot 11.00 uur. Vertrek naar Dar es Salaam, aankomst rond 18.00 uur. Diner, kampvuur, napraten, foto’s bespreken.

Donderdag 6 oktober
Vrij te besteden. Voor de liefhebbers: macro-, portret- of landschapsfotografie. Of: nabewerken met Lightroom.
Na de lunch naar de houtsnijmarkt in Dar es Salaam, waar de artiesten allerlei hardhouten beelden maken.
Diner – foto’s bespreken.

Tanz03

Vrijdag 7 oktober
Na het ontbijt naar Bagamoyo. Dit dorp was heel vroeger de hoofdstad. Vanaf deze plaats zijn meer dan twee miljoen slaven vanuit geheel Afrika verscheept naar Zanzibar. Op Zanzibar was de grootste slavenmarkt van de wereld in die tijd. Livingstone werd door het Britse rijk uitgezonden om de slavernij te stoppen. Hij stichtte in Bagamoyo de eerste nederzetting. In de oude Engelse kerk is een klein museum. Het gehele dorp is nu UNESCO werelderfgoed. Wordt prachtig in oude stijl gerestaureerd.

Decoratieve deuren en deurposten, handgesneden, zijn een lust voor het oog (en onze camera’s). Er is een levendige vismarkt. Lunch (voor eigen rekening: rond € 13,-) in een  Frans restaurantje  op het strand.
Diner – foto’s bespreken.

Zaterdag 8 oktober
Strand, voor de liefhebbers: zwemmen in het warme oceaanwater. Na de lunch vertrek naar het vliegveld – einde workshop.

Het bericht NIEUW: Unieke fotoworkshop in Tanzania verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Nieuwe website en 10-daagse Kerstspecial 2016 https://tayari-safari.com/nieuwe-website-en-10-daagse-kerstspecial-2016/ Tue, 02 Feb 2016 21:04:32 +0000 https://tayari-safari.com/?p=1129 Beste Tayari Safari vrienden, Met trots presenteren wij onze nieuwe website! Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en aangepast op smartphones en tablets. Veel leesplezier, en misschien wel tot binnenkort in Afrika…. Safari Joker actie Deze actie, die iedereen een korting geeft van € 50,- loopt nog tot 1 maart aanstaande. Wil ... Lees meer...

Het bericht Nieuwe website en 10-daagse Kerstspecial 2016 verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Beste Tayari Safari vrienden,

Met trots presenteren wij onze nieuwe website!
Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en aangepast op smartphones en tablets.

Veel leesplezier, en misschien wel tot binnenkort in Afrika….

Safari Joker actie

Deze actie, die iedereen een korting geeft van € 50,- loopt nog tot 1 maart aanstaande.
Wil je gebruikmaken van deze mooie korting, boek dan voor 1 maart een safari rondreis.

tayari-safari-ngorongoro-conservation-area

Tip! Kerstspecial (10-daagse safari, strand en cultuur vakantie, fly-in met Cessna) voor € 1195,-

Klik hier voor meer informatie.

De vliegtickets zijn nu nog betaalbaar, al vanaf € 545,-, bijvoorbeeld bij Qatar Airways.
Later dit jaar kunnen de prijzen oplopen tot boven de € 1000,-.
Wees er dus snel bij!

Het bericht Nieuwe website en 10-daagse Kerstspecial 2016 verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Tayari Safari geeft € 50 Joker-korting! https://tayari-safari.com/joker-korting-bij-tayari-safari/ Sat, 23 Jan 2016 15:00:00 +0000 https://tayari-safari.com/wordpress/?p=883 Heb je al ideeën of droom je van een avontuurlijke safari rondreis door de mooiste wildreservaten van Tanzania? En moet het ook nog betaalbaar zijn? De reizen van Tayari Safari zijn de goedkoopste in zijn soort! Dat komt omdat Tayari Safari alles zelf regelt, met alle kennis opgedaan in de ... Lees meer...

Het bericht Tayari Safari geeft € 50 Joker-korting! verscheen eerst op Tayari Safari.

]]> Heb je al ideeën of droom je van een avontuurlijke safari rondreis door de mooiste wildreservaten van Tanzania? En moet het ook nog betaalbaar zijn? De reizen van Tayari Safari zijn de goedkoopste in zijn soort! Dat komt omdat Tayari Safari alles zelf regelt, met alle kennis opgedaan in de afgelopen 30 jaar met het organiseren en zelf uitvoeren van rondreizen door Afrika.

tayari-safari-safari-joker-2015-2016

Om uw droomreis nog voordeliger te maken, deelt Tayari Safari safari-jokers uit! 

Deze unieke safari-jokers zijn maar liefst € 50,- per stuk waard. Bent u dus van plan om bijvoorbeeld met een gezin van 5 personen een safari rondreis door Tanzania te gaan boeken bij Tayari Safari dan profiteert u maar liefst van € 250,- korting op de toch al voordelige rondreizen.

Het enige dat u hoeft te doen is een mail sturen met uw gegevens en hoeveel safari-jokers u wilt hebben. Wij hebben 100 jokers te verdelen, dus wie het eerst komt, eerst maalt.

Klik hier voor het aanvragen van uw safari-jokers. Zodra de aanvraag bij ons binnen is sturen wij u per mail de safari-jokers toe, die u tot 1 maart 2016 kunt ‘inzetten’ voor het boeken van een safari rondreis in 2015 of 2016.

Het bericht Tayari Safari geeft € 50 Joker-korting! verscheen eerst op Tayari Safari.

]]>