header-1

tayari-safari

Safari rondreizen Tanzania

Met meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van rondreizen dwars door Afrika organiseren wij, als direct seller en met eerlijke prijzen, kleinschalige safari rondreizen in speciale terreinwagens door de mooiste natuurparken en reservaten van Tanzania. Geniet van de wildernis en beleef Afrika van dichtbij...

Lees meer

changu-beach-resort

Zanzibar Accommodations

Boek de mooiste hotels en accommodaties op Zanzibar. Hoor het ruizen van de zee en wuivende palmen, laat je verwennen in een van de vele wellness resorts, ga snorkelen met dolfijnen aan de zuidkust, kitesurfen aan de oostkust en duiken in het uiterste noorden, waar de witte stranden meer dan een kilometer breed zijn.

Lees meer

backpackerslodge

Backpackerslodge en camping

De Ndege Beach Backpackers Lodge & Camping is gevestigd op een ruim terrein, in een robuust gebouw dat aan al de wensen van de moderne backpackers en kampeerders voldoet. Er zijn 8 twee- en driepersoonkamers met douche en toilet. Op het terrein zijn 15 kampeerplaatsen waar een tent kan worden opgezet.

Lees meer

Welkom bij Tayari Safari

Beleef Afrika van dichtbij...

In het bijzonder Tanzania, het beste safariland van Afrika, met meer dan 20 natuurparken, conservation area's en game reserves, hier komt je droomvakantie pas echt uit. Geniet met volle teugen! Tijdens een rondreis met Tayari Safari is het verblijf altijd goed geregeld. Je overnacht afhankelijk van je keuze in tenten, tended camps, lodges of in typische Afrikaanse hutten, Banda's.

Tayari Safari organiseert, in samenwerking met haar vaste team, al meer dan 30 jaar, perfect samengestelde safari rondreizen. In speciale uitgevoerde jeeps rijden wij door het adembenemende landschap van Tanzania. Met maximaal 5 personen per voertuig heeft een ieder de volle aandacht van ranger/chauffeur. Dat is dubbel genieten!

Ook op het palmen eiland Zanzibar, zal het jou aan niets ontbreken. Tayari Safari heeft een ruime keuze aan resorts voorhanden, lees onze programma aandachtig en maak je keuze.

De Backpackers Lodge & Camping aan het strand van Ndege Beach, is een fantastische plek om een safari rondreis te starten of te beëindigen.

Waarom mee op safari of exotische strandvakantie met Tayari Safari?

 • Tayari Safari is een direct-seller; wij organiseren en voeren de safari zelf uit zonder tussenkomst van agenten of bemiddelaars
 • meer dan 30 jaar Tanzania ervaring
 • de voordeligste rondreizen en betaalbare privé safari ‘s
 • lodges in eigen beheer (Ndege beach lodge bij Dar es Salaam, Fanaka camping& lodge met zwembad
  in Mto wa Mbu en Changu Beach Resort aan de oostkust van Zanzibar)
 • safari rondreizen, exotische strandvakanties
 • gegarandeerde vertrekken (ook met 2 personen)
 • safari’s in goed uitgeruste jeeps
 • kindvriendelijke familie vakanties
 • kleinschalige rondreizen
 • van kamperen in safari koepeltenten tot en met verblijf in luxe lodges
 • persoonlijke aandacht en professionele begeleiding

Meer informatie?

Alle hier boven beschreven safari rondreizen door Tanzania, zijn door het team van Tayari Safari met de  groots mogelijke zorg samengesteld. Alle rondreizen door Tanzania kunt u ook als een privé safari met 2 personen maken. Hiervoor geldt dan een toeslag v.a. € 300,- per persoon, afhankelijk van de duur van de safari rondreis.

Accommodaties (kamperen in een safari koepeltent t/m verblijf in luxe safari lodges)

Tijdens een Tanzania rondreis met Tayari Safari kun je kiezen voor het verblijf in koepeltenten, eenvoudige kamers, tented lodges, luxe safari resorts en een combinatie daarvan. Welke rondreis Tanzania je ook kiest,  je kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht, prima service, een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en Nederlandse en/of Engelstalige begeleiding en chauffeurs.

Op maat rondreizen Tanzania

Heeft u andere wensen dan de door ons voorgestelde voorbeeld rondreizen Tanzania? Graag helpen wij u verder met het samenstellen van uw (droom)rondreis door de vele natuur- en wildreservaten van Tanzania. Aan de hand van uw wensen stellen wij een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Door middel van het aanvragen van een offerte nemen wij contact met u op en u kunt ook altijd per telefoon of e-mail contact met ons opnemen! We helpen u graag verder met al uw reiswensen naar Tanzania. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen