Tayari Safari geeft € 50 Joker-korting!

Heb je al ideeën of droom je van een avontuurlijke safari rondreis door de mooiste wildreservaten van Tanzania? En moet het ook nog betaalbaar zijn? De reizen van Tayari Safari zijn de goedkoopste in zijn soort! Dat komt omdat Tayari Safari alles zelf regelt, met alle kennis opgedaan in de afgelopen 30 jaar met het organiseren en zelf uitvoeren van rondreizen door Afrika.

tayari-safari-safari-joker-2015-2016

Om uw droomreis nog voordeliger te maken, deelt Tayari Safari safari-jokers uit! 

Deze unieke safari-jokers zijn maar liefst € 50,- per stuk waard. Bent u dus van plan om bijvoorbeeld met een gezin van 5 personen een safari rondreis door Tanzania te gaan boeken bij Tayari Safari dan profiteert u maar liefst van € 250,- korting op de toch al voordelige rondreizen.

Het enige dat u hoeft te doen is een mail sturen met uw gegevens en hoeveel safari-jokers u wilt hebben. Wij hebben 100 jokers te verdelen, dus wie het eerst komt, eerst maalt.

Klik hier voor het aanvragen van uw safari-jokers. Zodra de aanvraag bij ons binnen is sturen wij u per mail de safari-jokers toe, die u tot 1 maart 2016 kunt ‘inzetten’ voor het boeken van een safari rondreis in 2015 of 2016.

2 thoughts on “Tayari Safari geeft € 50 Joker-korting!

 1. Hallo
  Wij zijn een gezin van 5 personen (ouders + kinderen 18, 16 en 12 jaar)
  En willen een vakantie boeken naar Zanzibar met een safari in Tanzania.
  In totaal willen we 16 dagen gaan en vertrekken vanuit Amsterdam of Brussel op 15 Augustus 2016 +- 2 dagen.

  Heeft u mogelijkheden voor een dergelijke vakantie waarin de verhouding 5 a 6 dagen safari en 8 a 9 dagen strand op Zanzibar. Kunnen we hiervoor de Jokers inzetten?
  Kunt u een prijsopgave doen ?

 2. Hey Marco,
  Volgens mij heb je de mooiste aanbieding te pakken die er bestaat. Helemaal ingevuld op je wens. Een pracht reis en ook nog panoramische vluchten met een Cessna.
  De Mukmi – selous & Zanzibar reis is een toppertje hoor!
  Voor de informatie aan de lezer hier het programma:
  Dag 1) Dar Es Salaam
  Aankomst op de luchthaven van Dar es Salaam, transfer naar Ndege beach lodge, kennismaking, indeling kamers, welkomstdiner

  Dag 2) Start 7-daagse Mikumi – Selous safari rondreis
  Vlucht per Cessna van Dar es Salaam naar de Mikumi airstrip, vertrek 09.30 uur – aankomst 12.15 uur, van het Mikumi National Park, een bijzonder wildreservaat, dat onderdeel uitmaakt van het immens grote Selous Game reserve, al tijdens de landing zien we veel groot Afrikaans wild.
  Wij checken-in bij onze guesthouses waar we de komende 3 dagen zullen overnachten. We sluiten de dag af met een heerlijke avondmaaltijd, biertje of frisdrank. ?s Nachts zullen we waarschijnlijk het gehuil van hyena?s en leeuwen horen.

  Dag 3 – 4 )Game drives Mikumi National Park
  In de komende 2 dagen maken we diverse gamedrives door dit park. We staan vroeg op, ontbijtje, verrekijker, foto- en filmcamera in de aanslag als we met onze jeeps op game drive gaan. We zullen olifanten, buffels, giraffes, gazellen, nijlpaarden, krokodillen, apen, diverse exotische vogels, roofvogels en leeuwen spotten.
  Tussen de game drives door eten we onze lunch en aan het eind van de dag komen we vermoeid maar zeer voldaan weer terug bij onze overnachtingsplaats. Tijdens en na een heerlijk 3-gangendiner in de open lucht gaat het spotten van wild gewoon door, want gedurende de overgang van helder naar schemering worden veel dieren zoals leeuwen en hyena?s juist weer actiever als zij op zoek gaan naar een prooi. We genieten nog lang na bij een knisperend kampvuur van de geluiden om ons heen.

  Dag 5) Mikumi National Park Selous Game Reserve
  Vandaag verplaatsen we ons naar het immens grote Selous game reserve. Onderweg, tijdens de panoramische vlucht zullen we nog regelmatig wilde dieren kunnen zien. Aan het eind van de middag arriveren we op de Mtemere airstrip, vlakbij de Hippo Rifuji River Lodge, waar we zullen dineren en overnachten. Vertrek vanuit Mikumi om 15.10 uur, aankomst in Selous 15.40 uur.

  Dag 6 – 7 )Selous Game reserve ? gamedrives
  Twee volle dagen maken we diverse gamedrives en zullen we de mooiste foto?s en films kunnen maken uit de 4-wheel terreinwagen van de wilde dieren in een fabuleus mooi decor.
  We verblijven 3 nachten in Hippo Rifuji River camp, een luxe tented camp met een eigen waterplaats, vanwaar je uit een boomhut de olifanten, giraffen, wrattenzwijnen en ander wild tijdens de schemering kunt zien drinken. Het hippo tented camp bestaat uit canvas hutten met bedden, een douche en toiletruimte, veranda en uitzicht op de rivier, die zorgt voor een verkoelende breeze. Er is een gezellige Afrikaans restaurant en bar waar we de avondmaaltijden gebruiken en heerlijk kunnen relaxen met de dieren(geluiden) op de achtergrond.

  Dag 8) Selous – Dar es Salaam / Zanzibar
  Dag 8- 9-10-11-12-13-14-15
  Na het ontbijt is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een bootsafari. Tijdens de vaart zien we grote krokodillen, Hippo’s, en tientallen verschillende vogelsoorten die langs de oevers leven. In de namiddag is de terugvlucht naar Dar es Salaam, de Backpackers Lodge. Vertrek vanuit Selous, Mtemere Airstrip 16.00 uur en de aankomst op het binnenlandse vliegveld in Dar es Salaam is 16.35 uur.

  Zanzibar
  Voor degene die een verlenging van de vakantie hebben op Zanzibar, is de aankomst op Zanzibar 17.00 uur,
  dag 1. Deze deelnemers hebben nog 3 dagen een strandvakantie in Changu Beach Resort of een lodge naar eigen keuze op Zanzibar.

Een reactie plaatsen