Rondreis Tanzania

Tayari Safari - Tanzania specialist bij uitstek!

Boek een rondreis Tanzania via Tayari Safari en geniet van een onvergetelijk avontuur. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van rondreizen dwars door de Afrikaanse natuur. Je betaalt bij ons de laagste prijzen doordat wij direct seller zijn van alle rondreizen door Tanzania. Geniet van het natuurschoon met comfortabele terreinwagens en ontdek de schitterende natuurparken en reservaten van Tanzania.

Van een familie- en eenouder safari rondreis Tanzania met kinderen tot en met
een rondreis door Tanzania in combinatie met een exotische strandvakantie op Zanzibar.

Veel plezier bij het uitzoeken van uw droom safari rondreis!

Afrika van dichtbij… beleef het mee tijdens een Tanzania rondreis met Tayari Safari… 

Rondreis 9-days wildlife

(9 dagen safari, cultuur en strand € 999,-)

Masai Mara Elephant

De wildlife rondreis door Tanzania laat je genieten van de mooiste wildreservaten. Op de eerste dag kun je op Ndege beach snorkelen in het heldere zeewater. Daarna op avontuur in Mikumi, waar je met comfortabele 4x4 jeeps rondgereden wordt. In drie dagen dwars door het beeldschone Mikumi wildpark. Je beleeft Tanzania door de wilde olifanten, buffels, giraffes, gazellen en vele andere wilde dieren. We brengen ook een bezoek aan Bagamoyo, de eerste missiepost van Livingstone.

Bekijk reis

Rondreis Big-5

(14-daagse reis v.a. € 1.855,- p.p)

Maak kennis met het mooiste dat Tanzania te bieden heeft. Tijdens deze all-inclusive rondreis Tanzania rijden we met comfortabele terreinwagens diep de Afrikaanse natuur in, ver van de bewoonde wereld. We maken een enerverende wandelsafari door het natuurpark Mkumazi op zoek naar de Big-5 onder begeleiding van een parkranger. Hier bekijk je de dieren van dichtbij kun je ze fotograferen. In het Arusha NP hebben we uitzicht op de twee bergen Mount Meru en Mount Kilimanjaro. We brengen optioneel ook een bezoek aan de Ngorongoro krater.

Bekijk reis

Rondreis familiesafari (noordelijke parken)

(17-daagse safarirondreis met kinderen € 2.295,-)

Een 17-daagse rondreis met een bezoek aan de mooiste wildparken in het noorden. Luxe jeeps rijden je comfortabel rond. Op avontuur in de Ngorongoro krater, waar je  de Big 5 en nog veel meer wilde dieren spot. Tijdens de game drive kom je ook in de parken Mkomazi, Lake Manyara en Tarangire. En het einde van ontspan je op een uniek palmstrand aan een strakblauwe zee. Deze familierondreis, tijdens de schoolvakanties, is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen.

Bekijk reis

Rondreis Game Parken

(8-daagse hotel safari reis € 999,-)

Ontdek onaangetast Afrika, aanschouw duizenden wilde dieren en ontmoet de lokale bevolking. Tijdens deze 8-daagse rondreis Tanzania maken we vanuit het Maasaidorp Mto wa Mbu de mooiste safari’s door Lake Manyara, Tarangire, Lake Eyasi en de wereldberoemde Ngorongoro Crater. We gaan per mountainbike naar een traditioneel Maasai dorp en vervolgens door de bananenplantages naar het Lake Manyara om duizenden flamingo’s te zien.

Bekijk reis

Rondreis Migratie Serengeti

(7-daagse safari rondreis € 1.295,-)

Een unieke 7-daagse safari rondreis door de wereldberoemde wildparken Serengeti, de Ngorongoro + Crater en Lake Manyara. Beleef tijdens deze rondreis een magnifiek spektakel met uitzonderlijk veel wilde dieren in een overweldigende natuur in de gebieden van de Serengeti waar meer dan 1.500.000 hoefdieren (gnoes, zebra’s en gazellen) het hele jaar rondtrekken op zoek naar verse graslanden en daarbij veel gevaren moeten trotseren!

Bekijk reis

Rondreis Lion King

(11-daagse hotel/kampeer reis € 1.799,-)

Naast het spotten van prachtige wilde dieren zoals leeuwen, olifanten, giraffes, cheeta’s en nijlpaarden tijdens de safari’s door de wild- en natuurparken, maakt u tijdens de safari ‘Lion King’ ook kennis met de traditionele Hadzabe (bosjesmannen).

Daarnaast leert u meer over de traditionele levenswijze van het trotse Maasai volk, wat bekend staat om hun kleurrijke kleding en prachtige versieringen.

Bekijk reis

Familie safari rondreis (Zuidelijke parken)

(18-daagse reis met kinderen € 2.499,-)

Een prachtige familie rondreis Tanzania, midden in de zomervakantie, dus uitermate geschikt voor families met schoolgaande kinderen. Je wordt met je gezin met comfortabele 4x4 voertuigen via off road paden door de Afrikaanse natuur gereden. Zo ontdek je het éne Nationale park, naar het andere wildreservaat op een unieke manier. Dwars door de 4 Nationale Parken, die garant staan voor het ontmoeten van de Big 5 en vele duizenden andere wilde dieren!

Bekijk reis

Zanzibar & Safari

(9-daagse strand & safari Mikumi € 999,-)

Tijdens een 9-daagse strandvakantie op Zanzibar ervaar je het ware bounty gevoel. Het is de vakantiebestemming om even overal aan te ontsnappen. Heerlijk zonnebaden op witte zandstranden, wandelen over het strand en zwemmen (met dolfijnen) in de glasheldere azuurblauwe oceaan. We nemen je mee op een 3-daagse safari door het Mikumi wildpark, op zoek naar olifanten, buffels, giraffes, gazellen, nijlpaarden, hyena’s en leeuwen.

Bekijk reis

Rondreis Off The Road

(11-daagse kampeerreis € 1.999,-)

De kampeerrondreis ‘Off the Road’ laat je met off road jeeps de Afrikaanse natuur ontdekken. Je bezoekt op avontuurlijke wijze diverse Nationale Wildparken, waaronder Serengeti, Ngorongoro en Lake Manyara en Loliondo gamereserve. We verzekeren je tijdens deze rondreis Tanzania van het zien van de Big-5: de leeuw, de luipaard, de olifant, de neushoorn en de buffel. Tijdens actieve kampeerrondreis Tanzania word je begeleid door Nederlandse en/of Engelstalige chauffeurs.

Bekijk reis

Rondreis Selous Game Reserve

(7-daagse safari rondreis € 999,-)

De 7-daagse rondreis Tanzania leidt je rond door een van de grootste wildparken van Afrika: het Selous Game Reserve. In dit waterrijke gebied ga je unieke waterdieren ontdekken zoals exotische vissen, alligators en nijlpaarden. De brede Rufiji rivier stroomt direct door het wildpark heen. Ook grote zoogdieren, roofdieren en vogelsoorten blijven niet ongezien. Dit is de ultieme rondreis om het reservaat en de natuur van Tanzania te ontdekken.

Bekijk reis

Rondreis Mikumi

(3-daagse hotelreis € 554,-)

Beleef met Tayari Safari een korte maar prachtige 3-daagse  safari rondreis door het Mikumi Nationaal Park. In het Mikumi National Park leven enorm veel olifanten, maar ook buffels, giraffen, wildebeesten, sabelantilopen, impala’s, kudu’s, bavianen, wrattenzwijnen en zebra’s. Deze trekken weer roofdieren aan zoals leeuwen en luipaarden en er zijn zelfs groepjes wilde honden gezien. Geniet volop van de wilde dieren en de prachtige natuur. Je boekt deze rondreis door Tanzania al vanaf € 544,-.

Bekijk reis

Rondreis Mikumi - Ruaha

(10-daagse hotel/lodge reis € 1.999,-)

In de rondreis door Mikumi en Ruaha gaan we eerst het wildlife in Mikumi National Park ontdekken. Hier leven bijzondere wilde dieren zoals sabelantilopen, kudu’s, zebra’s, wrattenzwijnen en apen. Ook buffels en giraffen blijven niet ongezien. Daarna gaan we op bezoek in Nationaal Park Ruaha. Dit is een van de grootste natuurparken van Tanzania. Met een safari jeep rijden we van en naar de wildparken en genieten optimaal van de rust en de ruimte. 

Bekijk reis

Mafia Eiland

(3 nachten/ 4 dagen chilling & diving € 485,-)

In de Indische Oceaan ontdek je Mafia eiland, dat pas kortgeleden is ontdekt. Het beeldschone eiland ligt op 135 km van Dar es Salaam, waar je binnen 35 minuten naartoe vliegt. Op dit eiland kom je volledig tot rust door de zeer relaxte sfeer.

Je aanschouwt een schitterende oceaan vanaf hagelwitte stranden. De ideale afsluiter om uit te rusten op een bounty strand na je indrukwekkende rondreis!

Bekijk reis

Rondreis Mikumi - Selous & Zanzibar

(10-daagse lodge/hotel reis Tanzania € 1.899,-)

Het best bewaarde geheim op het gebied van safari rondreizen in een onaangetaste wildernis is het allergrootste natuurreservaat van Tanzania, het Selous Game reserve.
Hier komen olifanten, neushoorns, buffels, leeuwen, luipaarden, hyena’s, krokodillen, nijlpaarden, gnoes, zebra’s, giraffen en de zeldzame wilde honden voor. Deze spectaculaire safari rondreis met een verblijf op het eiland Zanzibar, maakt deze rondreis uniek.

Bekijk reis

Rondreis Selous

(3-daagse safari rondreis € 599,-)

Tijdens de rondreis Selous ontdek je binnen drie dagen het spectaculaire Selous Game Reserve. Deze 3-daagse fly-in rondreis leidt je door één van de grootste wildreservaten van Afrika. Aanschouw unieke vogels, gigantische roofdieren en de mooiste zoogdieren. Het wildreservaat Selous wordt doorkruist door vele waterwegen zoals de Rufiji rivier. Hierdoor zie je later tijdens deze rondreis ook de mooiste waterdieren zoals exotische vissen, krokodillen en nijlpaarden. Afrika komt tijdens deze rondreis door Tanzania wel heel dichtbij!

Bekijk reis

Rondreis Saadani - Mikumi

(10-daagse hotelreis € 1.699,-)

Tijdens deze rondreis Tanzania ontdek je schitterende natuur en de meest bijzondere wilde dieren. Je bezoekt gedurende deze 10-daagse rondreis twee nationale parken: Mikumi en Saadani van Tanzania.

Tijd voor ontspanning is er ook, relax tussen de game drives door lekker op de mooie witte zandstranden aan de Indische Oceaan en zwem/snorkel in de prachtige blauwe zee bij een onbewoond eiland voor de kust van Dar es Salaam.

Bekijk reis

Strandvakantie Zanzibar

(Zanzibar Pakachi Beach resort € 32,50 p.p.p.d.)

Je kunt je rondreis door Tanzania compleet maken door een strandvakantie in Zanzibar te boeken. In Zanzibar kom je helemaal tot rust door de witte zandstranden, een kraakheldere zee en mooie bezienswaardigheden. Je verblijft in een van de drie luxe bed and breakfasts in Jambiani aan de oostkust van Zanzibar. Alle verblijven beschikken over een zwembad. Alle twee- tot vierpersoonskamers hebben een ventilator of airconditioning en een eigen douche en toilet.

Bekijk reis

Gelieerde activiteiten

Bekijk onze accommodaties op Zanzibar
Voor uw verblijf in onze lodge of op onze camping

 

 

 

Hulp bij uw verblijf in Tanzania

Tayari Safari heeft ruim 35 jaar ervaring in het organiseren van rondreizen in Tanzania. Als direct seller van rondreizen door Tanzania hebben wij ook ruime ervaring met helpen van en ieder die eventueel gestrand is. Ook als u geen reis bij ons heeft geboekt, staan wij voor zowel particuliere als zakelijke reizigers klaar. Neem contact op met onze helpdesk via +255 (0)6 56 607 828 of [email protected].

Klantenservice

Wij staan voor u klaar voor alle vragen. Neem contact op via [email protected] of gebruik onze terugbelservice. Een vraag stellen via het onderstaande contactformulier kan natuurlijk ook.

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Contact via e-mailtelefoon

Onderwerp

Uw reactie/vragen