Safari rondreizen Tanzania

Tayari Safari - Tanzania specialist bij uitstek!

Met meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van rondreizen dwars door Afrika organiseert Tayari Safari, als direct seller en met eerlijke prijzen, kleinschalige safari rondreizen in speciale terreinwagens door de mooiste natuurparken en reservaten van Tanzania.

Van een familie- en eenouder safari rondreis Tanzania met kinderen tot en met
een rondreis door Tanzania in combinatie met een exotische strandvakantie op Zanzibar.

Veel plezier bij het uitzoeken van uw droom safari rondreis!

Afrika van dichtbij… beleef het mee tijdens een Tanzania rondreis met Tayari Safari… 

MIKUMI

(3-daagse hotelreis € 599,-)

Beleef met Tayari Safari een korte maar prachtige 3-daagse  safari rondreis door het Mikumi Nationaal Park. In het Mikumi National Park leven enorm veel olifanten, maar ook buffels, giraffen, wildebeesten, sabelantilopen, impala’s, kudu’s, bavianen, wrattenzwijnen en zebra’s. Deze trekken weer roofdieren aan zoals leeuwen en luipaarden en er zijn zelfs groepjes wilde honden gezien. Geniet volop van de wilde dieren en de prachtige natuur.

Lees meer

SELOUS

(3-daagse safari rondreis € 599,-)

Beleef met Tayari Safari een 3-daagse fly-in safari rondreis door het Selous Game Reserve, een van de grootste wildreservaten in Afrika met een enorme hoeveelheid aan diverse vogelsoorten, roofdieren en andere grote zoogdieren.
Het Selous Game Reserve is een zeer waterrijk gebied, waar o.a. de brede Rufiji rivier door heen stroomt, thuisbasis voor krokodillen, nijlpaarden en exotische vissen. Hier beleef je Afrika van dichtbij!

Lees meer

MAFIA EILAND

(3 nachten/ 4 dagen chilling & diving € 395,-)

Mafia  is het grootste eiland van een archipel van eilandjes en atols , een waar paradijs in de Indische Oceaan. Het ligt 135 km vanaf Dar es Salaam, zo'n 35 minuten vliegen. Mafia eiland is pas kort geleden ontdekt door de duikers en sportvissers. De zeer relaxte sfeer geeft de bezoeker de gelegenheid om zich volledig te ontspannen. Extreem witte zandstranden omsloten door hoge wuivende palmen zijn nog maar net ontdekt door de weinige toeristen...... Een superieur  bounty strand !

Lees meer

SELOUS GAME RESERVE

(7-daagse safari rondreis € 799,-)

Beleef met Tayari Safari een 7-daagse safari rondreis door het Selous Game Reserve, een van de grootste wildreservaten van Tanzania met een enorme hoeveelheid aan diverse vogelsoorten, prachtige roofdieren en andere grote zoogdieren.

Het Selous Game Reserve is een zeer waterrijk gebied, waar o.a. de brede Rufiji rivier door heen stroomt, thuisbasis voor krokodillen, nijlpaarden en exotische vissen.

Lees meer

MIGRATIE SERENGETI

(8-daagse safari rondreis € 1.199,-)

Een unieke 8-daagse safari rondreis door de wereldberoemde wildparken Serengeti, de Ngorongoro + Crater en Lake Manyara. Beleef tijdens deze rondreis een magnifiek spektakel met uitzonderlijk veel wilde dieren in een overweldigende natuur in de gebieden van de Serengeti waar meer dan 1.500.000 hoefdieren (gnoes, zebra’s en gazellen) het hele jaar rondtrekken op zoek naar verse graslanden en daarbij veel gevaren moeten trotseren!

Lees meer

GAME PARKEN

(8-daagse hotel safari reis € 699,-)

Ontdek onaangetast Afrika, aanschouw duizenden wilde dieren en ontmoet de lokale bevolking. Tijdens deze 8-daagse rondreis Tanzania maken we vanuit het Maasaidorp Mto wa Mbu de mooiste safari’s door Lake Manyara, Tarangire, Lake Eyasi en de wereldberoemde Ngorongoro Crater. We gaan per mountainbike naar een traditioneel Maasai dorp en vervolgens door de bananenplantages naar het Lake Manyara om duizenden flamingo’s te zien.

Lees meer

MIKUMI - RUAHA

(9-daagse safari rondreis € 1.699,-)

In het Mikumi National Park in Tanzania leven veel olifanten, maar ook buffels, giraffen, wildebeesten, sabelantilopen, impala’s, kudu’s, bavianen, wrattenzwijnen en zebra’s. Deze trekken weer roofdieren aan zoals leeuwen en luipaarden en er zijn zelfs groepjes wilde honden gezien. Ruaha is het grootste Nationale Park van Tanzania. Met een cessna vliegen we van en naar de wildparken en genieten optimaal van de rust en de ruimte. 

Lees meer

9-DAYS WILDLIFE

(9 dagen safari, cultuur en strand € 799,-)

Masai Mara Elephant

Tijdens deze afwisselende safari rondreis gaan we negen dagen volop genieten van een avontuurlijke vakantie in Tanzania. Met goed uitgeruste 4-wiel aangedreven jeeps gaan we drie dagen rondtrekken door het Mikumi wildreservaat, maken we een boottocht en kunnen we gaan snorkelen in het kristal heldere Oceaanwater bij een onbewoond tropisch eiland. Vervolgens maken we een uitstapje naar Bagamoyo, missiepost van Livingstone.

Lees meer

SAADANI - MIKUMI

(10-daagse hotel rondreis € 1.099,-)

Aanschouw en geniet van de prachtige natuur en veel wilde dieren tijdens een 10-daagse safari rondreis door de twee bijzondere nationale parken Mikumi en Saadani van Tanzania.

Tijd voor ontspanning is er ook, relax tussen de game drives door lekker op de mooie witte zandstranden aan de Indische Oceaan en zwem/snorkel in de prachtige blauwe zee bij een onbewoond eiland voor de kust van Dar es Salaam.

Lees meer

KERSTSPECIAL

(10-daagse safari, strand en cultuur vakantie, fly-in met Cessna € 999,-)

Ontdek tijdens de kerstvakantie de prachtige natuur en talloze wilde dieren in het Mikumi National Park, een prachtig park in Tanzania.
Ga lekker relaxen aan de witte palmstranden van de Indische Oceaan, waar de zon voortdurend schijnt. Neem een duik in het mooie zwembad of ga zwemmen in het warme zeewater, snorkelen langs het rif en wandelen over het strand. Een unieke combinatie strand & safarirondreis.

Lees meer

OFF THE ROAD

(11-daagse safari rondreis € 1.499,-)

Tijdens deze 11-daagse kampeerrondreis door de Noorderlijke natuur- en wildparken van Tanzania gaan we met off the road jeeps ver van de begaande wegen, diep de Afrikaanse natuur in.

Een avontuurlijke kampeerrondreis met bekende hoogtepunten zoals de game drives door de beroemde wildparken van de Serengeti en de Ngorongoro krater, die garant staan voor het spotten van de bekende Big 5.

Lees meer

LION KING

(12-daagse safari rondreis 'Lion King' € 1.599,-)

Naast het spotten van prachtige wilde dieren zoals leeuwen, olifanten, giraffes, cheeta’s en nijlpaarden tijdens de safari’s door de wild- en natuurparken, maakt u tijdens de safari ‘Lion King’ ook kennis met de traditionele Hadzabe (bosjesmannen).

Daarnaast leert u meer over de traditionele levenswijze van het trotse Maasai volk, wat bekend staat om hun kleurrijke kleding en prachtige versieringen.

Lees meer

RIFT VALLEY

(13-daagse safari rondreis 'Rift Valley' € 1.299,-)

Een prachtig en veelzijdige safari. Reis door door het thuisland van de Maasai. Kijk, beleef en voel hoe de Maasai leeft, woont en doet. Geniet in volle teugen van de natuur in de spectaculaire wildparken van Tanzania.

Verbaas je over het chaotische verkeer en de overvolle markten. Bekijk de Nogorongoro en de beroemde uitgestrekte Serengeti. Een ding is zeker, je komt ogen en oren tekort. 

Lees meer

BIG-5

(14-daagse rondreis € 1.199,-)

Maak kennis met het mooiste dat Tanzania te bieden heeft. Met goed uitgeruste off the road jeeps rijden we van het éne wildpark naar het andere natuurreservaat, diep de Afrikaanse wildernis in.

Onder begeleiding van een parkranger maken we een wandelsafari door het natuurpark Mkumazi, waarbij je de dieren van dichtbij kunt fotograferen. In het Arusha NP hebben we uitzicht op de twee bergen Mount Meru en Mount Kilimanjaro.

Lees meer

FAMILIE SAFARI (NOORDELIJKE PARKEN)

(17-daagse safari rondreis met kinderen € 1.499,-)

Een super gevarieerde safari rondreis Tanzania, midden in de zomervakantie, dus uitermate geschikt voor families met schoolgaande kinderen. Maar liefst 17 dagen avontuur, met off the road jeeps ver van de begaande wegen, diep de Afrikaanse natuur in. Van het éne bijzondere Nationale park, naar het andere wildreservaat. Dwars door de Ngorongoro krater, die garant staat voor het ontmoeten van de Big 5 en vele duizenden andere wilde dieren!

Lees meer

FAMILIE SAFARI (ZUIDELIJKE PARKEN)

(18-daagse safari rondreis met kinderen € 2.195,-)

Een prachtige familie safari rondreis Tanzania, midden in de zomervakantie, dus uitermate geschikt voor families met schoolgaande kinderen. Maar liefst 18 dagen avontuur, met off the road jeeps ver van de begaande wegen, diep de Afrikaanse natuur in. Van het éne bijzondere Nationale park, naar het andere wildreservaat. Dwars door de 4 Nationale Parken, die garant staan voor het ontmoeten van de Big 5 en vele duizenden andere wilde dieren!!

Lees meer

ZANZIBAR

(keuze uit 3 resorts vanaf € 22,50 p.p.p.d.)

Wil je even helemaal ontspannen op een tropisch eiland met witte zandstranden, een kristalheldere zee en leuke bezienswaardigheden? Strijk dan neer op Zanzibar voor de kust van Dar Es Salaam, waar het goed toeven is in de eeuwige zonneschijn! Verblijf op basis van B&B in een van de comfortabele en rustig gelegen resorts, aan de oostkust van Zanzibar, met een groot zwembad, in 2-4 persoonskamers met airco, douche en toilet.

Lees meer

ZANZIBAR & SAFARI

(9-daagse strand & safari Mikumi € 1.195,-)

Tijdens een 9-daagse strandvakantie op Zanzibar ervaar je het ware bounty gevoel. Het is de vakantiebestemming om even overal aan te ontsnappen. Heerlijk zonnebaden op witte zandstranden, wandelen over het strand en zwemmen (met dolfijnen) in de glasheldere azuurblauwe oceaan. We nemen je mee op een 3-daagse safari door het Mikumi wildpark, op zoek naar olifanten, buffels, giraffes, gazellen, nijlpaarden, hyena’s en leeuwen.

Lees meer

MIKUMI - SELOUS & ZANZIBAR

(10-daagse rondreis Tanzania € 1.599,-)

Het best bewaarde geheim op het gebied van safari rondreizen in een onaangetaste wildernis is het allergrootste natuurreservaat van Tanzania, het Selous Game reserve.
Hier komen olifanten, neushoorns, buffels, leeuwen, luipaarden, hyena’s, krokodillen, nijlpaarden, gnoes, zebra’s, giraffen en de zeldzame wilde honden voor. Deze spectaculaire safari rondreis met een verblijf op het eiland Zanzibar, maakt deze rondreis uniek.

Lees meer

GELIEERDE ACTIVITEITEN

Bekijk onze accommodaties op Zanzibar
Voor uw verblijf in onze lodge of op onze camping