Safari rondreis ‘9-days wildlife’

9-days wildlife Safari Mikumi, Livingstone en witte stranden v.a. € 892,- p.p.
(start- en eindpunt bij Ndege Beach Dar es Salaam / dagelijkse aankomst / kinderkorting t/m 15 jaar € 100,- p.p.)

Tijdens deze afwisselende 9-days wildlife safari rondreis gaan we negen dagen volop genieten van een avontuurlijke vakantie in Tanzania. Met goed uitgeruste 4-wiel aangedreven jeeps gaan we drie dagen rondtrekken door het Mikumi wildreservaat, maken we een boottocht en kunnen we gaan snorkelen in het kristal heldere Oceaanwater bij een onbewoonde tropisch eiland voor de kust van Kunduchi beach.

tayari-safari-giraffen

Vervolgens maken we een uitstapje naar Bagamoyo, de eerste missiepost van Livingstone, waar in het verleden meer dan 2 miljoen slaven zijn verhandeld.

Ook gaan we bij ons verblijf Ndege beach lodge & camping beach lekker luieren onder de palmbomen, zonnen op het witte zandstrand en zwemmen in de Indische Oceaan. Hier zullen we ook regelmatig originele ‘dhows’ langs zien varen met hun vers gevangen vis. 

 

Leer je kinderen tijdens een game drive door het bijzondere Mikumi wildpark foto's nemen van olifanten, buffels, giraffes, gazellen, nijlpaarden en leeuwen. Luister rond het kampvuur naar het in de verte huilen van hyena’s en leeuwen. Een indrukwekkende verre reis voor jong en oud(er).

Temperatuur

Het weer in Tanzania is altijd goed, de zon laat zich heel vaak zien en het is altijd lekker warm met gemiddeld 
29 °C of iets meer.  Na een koude Nederlandse winter  doe je hier snel een kleurtje op en voel je je echt helemaal op vakantie. 

Gamedrives Mikumi wildpark

Tijdens de 3-daagse safari rondreis door Mikumi National Park verblijven we in de kamers van het Guesthouse. 
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een comfortabele kamer in de luxe Safari lodge***** met alle extra comfort en volpension.

Tayari Safari begeleiding 

Dankzij de jarenlange ervaring met het organiseren en zelf uitvoeren van safari’s en rondreizen door diverse Afrikaanse landen, is Tayari Safari een van de weinige kleinschalige organisaties die haar deelnemers tijdens een safari rondreis op plekken kan brengen, die maar zelden door toeristen bezocht worden.

Zo komen we dicht bij de Maasai, een trots en krijgshaftig volk met een diep gewortelde traditie die onder andere op de open vlaktes van de Serengeti en in de Ngorongoro krater leven. 

Eten & drinken tijdens de rondreizen

Dit betekent bij Tayari Safari ’s morgens een uitgebreid ontbijt, lunch en ’s avond een drie gangendiner. Op de dagen dat we onderweg zijn, lunchen we ergens onderweg (eigen kosten).

Standaardprijs in hotelkamer/lodge € 892,- p.p.

  • dagelijkse aankomst en vertrek mogelijk
  • kinderkorting t/m 15 jaar € 100,- p.p.

Offerte aanvragen

Meer informatie

Dag tot dag programma 9-Days wildlife*

Inbegrepen

Niet inbegrepen

Mogelijke toeslagen

Condities betaal- en kortingsregeling

Transfers en valuta

Tip! Verlenging Safari met Zanzibar v.a. € 50,- per persoon per dag