Safari rondreis ‘Game Parken’

8-daagse hotel safari rondreis v.a. € 795,- p.p.
(start- en eindpunt in Mto wa Mbu / dagelijkse aankomst / kinderkorting t/m 15 jaar € 150,- p.p.)

Ontdek onaangetast Afrika, snuif de Afrikaanse lucht, aanschouw duizenden wilde dieren en ontmoet de lokale bevolking van Tanzania.  Een zeer veelzijdige 8-daagse Game Parken reis met als vaste uitvalsbasis het mooie gelegen Fanaka resort in Mto wa Mbu, van waaruit we de mooiste safari’s maken door de wildparken Lake Manyara, Tarangire, Lake Eyasi en de wereldberoemde Ngorongoro Crater. We maken een mountainbike tocht door de velden van Mto wa Mbu, het centrum van de Maasai en drinken hier het lokale bier, proeven de Maasai yoghurt en aanschouwen de  traditionele dans.

tayari-safari-zebra-gameparken

Acht dagen met volle teugen genieten van avontuurlijke game drives (zoeken naar wilde
dieren), door diverse onaangetaste wildreservaten.

We hebben spannende ontmoetingen met de Hadzabe, bosjesmannen die nog in de open lucht leven en we krijgen de kans om duizenden wilde dieren van dichtbij te fotograferen in de mooiste Parken van Tanzania.

De start van deze 8-daagse Game Parken rondreis is in Mto wa Mbu. De rit per taxi kost € 75,- voor een enkele rit vanaf het vliegveld van Kilimanjaro.

All inclusive safari rondreis

Tijdens deze avontuurlijke safari rondreis door verschillende wild- en natuurparken van Noord Tanzania zijn de volgende zaken inbegrepen:

 • vervoer in goed uitgeruste jeeps met open klapbaar dak
 • alle overnachtingen in comfortabele kamers met douche en toilet
 • alle maaltijden; ontbijt, lunch en 3-gangen diners
 • alle entrees in de wildreservaten en natuurparken Lake Manyara, Tarangire, Lake Eyasi, Ngorongoro Conservation Area en de wereldberoemde Ngorongoro Crater
 • begeleiding reisleider en chauffeur
 • mountainbike tocht Lake Manyara Park
 • excursie in Mto wa Mbu
 • bezoek aan de Maasai
 • ontmoeting met de Hadzabe (bushmen)
 • Engelstalige reisleiding en chauffeurs

Verblijf in tent of optioneel in comfortabele kamers op Fanaka resort met zwembad!

Op het basisresort van Tayari Safari in Mto wa Mbu verblijf je in een tent of comfortabele kamers met douche en toilet. Er zijn enkele familiekamers voor 4-personen. Ook is er een spiksplinternieuw zwembad met terras, waar je na een safari heerlijk kunt zwemmen en relaxen met een koel drankje uit de bar.

Off the road en begeleiding

Door onze jarenlange ervaring met het organiseren en zelf uitvoeren van rondreizen door diverse Afrikaanse landen, is Tayari Safari een van de weinige kleinschalige organisaties die haar deelnemers tijdens een safari rondreis op plekken kan brengen, die maar zelden door mensen bezocht worden.

Zo komen we dicht bij de Maasai, een trots en krijgshaftig volk met een diep gewortelde traditie die onder ander op de open vlaktes van de Game Parken leven, midden tussen de wilde dieren, waar zij slechts gewapend met een speer en werpknots de roofdieren op een ruime afstand houden van zichzelf en hun kuddes.

Eten & drinken tijdens de rondreis

Dit betekent bij Tayari Safari ’s morgens een uitgebreid ontbijt, lunch en ’s avond een drie gangendiner. Op de dagen dat we met de jeeps onderweg zijn zorgt de kok voor een lunchpakket voor iedere deelnemers.

Standaardprijs tent € 795,- p.p. / kamer € 955,- p.p.

 • dagelijkse aankomst en vertrek mogelijk
 • kinderkorting t/m 15 jaar € 150,- p.p.

Offerte aanvragen

Meer informatie

Dag tot dag programma 8-daagse Game Parken*
Inbegrepen

Niet inbegrepen

Condities betaal- en kortingsregeling

Transfers en valuta

Tip! Verlenging Safari met Zanzibar v.a. € 50,- per persoon per dag