Kerstvakantie safari special (fly-in met Cessna)

10-daagse strand & safari 's Tanzania v.a. € 1.195,- p.p.
(kinderkorting t/m 15 jaar € 200,- p.p.)

Ontdek tijdens de kerstvakantie de prachtige natuur en talloze wilde dieren in Mikumi National Park. Ga lekker relaxen aan de witte palmstranden van de Indische Oceaan, waar de zon voortdurend schijnt. Neem een verfrissende duik in het mooie zwembad of ga zwemmen in het warme zeewater, snorkelen langs het rif en wandelen over het strand van Zanzibar.

Tayari Safari organiseert tijdens de kerstvakantie een 10 daagse strand en safarivakantie in Tanzania, waarbij je 4 dagen meegaat op safari naar het Mikumi National Park en waarbij je 4 dagen verblijft op de witte zandstranden aan de Indische Oceaan van Zanzibar. Wij ondernemen diverse leuke excursies tijdens de twee dagen in Dar es Salaam.

Ndege beach, Dar es Salaam

De vakantie begint ten noorden van Dar Es Salaam bij Ndege beach, waar je in een 2- of 3-persoonskamer in de basis lodge van Tayari Safari verblijft. De eerste dagen gaan we ‘acclimatiseren’, relaxen onder palmbomen, zonnen en zwemmen in de zee of in het zwembad pal achter het witte zandstrand.

Excursies Dar es Salaam

We proeven de sfeer op een lokale markt en zien hoe de bevolking hier leeft en van alles verhandeld. Dan gaan we naar een traditioneel vissersdorpje pal aan het strand bij Mahaba beach, waar je in een exotische sfeer iets kunt drinken terwijl je de ‘dhows’ (originele vissersbootjes) ziet uitvaren en binnenkomen met de vangst van de dag. 

Ook bezoeken we de lokale kunstmarkt, waar we de eerste souvenirs kunnen scoren.

 

Mikumi National Park

En dan start ons safari avontuur, we vertrekken vroeg naar Mikumi National Park, het oudste wildreservaat van Tanzania, dat weer deel uitmaakt van de Selous, het grootste en meest ontoegankelijke wild- en natuurreservaat in Tanzania. In Mikumi verblijven we in het Guesthouse  van het Nationale Park, op een idyllische plek.

De komende vier  dagen maken we diverse gamedrives waarbij we kuddes olifanten, buffels, giraffes, gazellen, wrattenzwijnen, hartebeesten, gnoes, diverse roofvogels en leeuwen kunnen zien. 

Op de vierde dag maken we een laatste gamedrive, zwaaien we de wilde dieren gedag en vliegen wij met een Cessna in anderhalf uur naar Zanzibar.

Changu beach resort - Jambiani

Aan de oostkust van Zanzibar, op ca. 6 km van Paje, heeft Tayari Safari haar eigen Beach Resort pal op het strand, met comfortabele 2-4 persoonskamers met airconditioning, douche en toilet, uitzicht op zee, of het nieuwe zwembad, gezellig restaurant en een beachbar. Hier is het na een avontuurlijke safari rondreis heerlijk vertoeven. Het verblijf is op basis van halfpension en van hieruit kun je diverse leuke excursies maken naar o.a. Stone Town, het oerbos met de aaibare red colobus aapjes, mee op spicy toer, zeilen, kitesurfen, duiken en snorkelen met dolfijnen.

Activiteiten & Excursies op exotisch Zanzibar

tayari-safari-zanzibar-dhow

Tijdens je verblijf op Zanzibar kun je vrijblijvend deelnemen aan diverse leuke activiteiten & excursies.

Wie droomt er niet van om dolfijnen van dichtbij in hun natuurlijke omgeving te zien zwemmen.

Of ga mee naar het Yousanni forrest, waar je de bijzondere Red Colobus aapjes kunt aaien! Met de  ‘dhow ‘, een Arabische zeilboot, kun je naar een van de vele eilanden voor de kust varen, waar reuzenschildpadden met een  doorsnede van een meter rondzwemmen.

Standaardprijs € 1.195,- p.p.

  • aankomst op vrijdag 22 december 2017
  • vertrek op zondag 31 december 2017
  • kinderkorting t/m 15 jaar € 200,- p.p.

Offerte aanvragen

Meer informatie

Dag tot dag programma familie safari rondreis*

Inbegrepen

Niet inbegrepen

Condities betaal- en kortingsregeling

Transfers en valuta