Mikumi – Selous & Zanzibar

10-daagse hotel safari rondreis Tanzania € 1.689- p.p. / Zanzibar Changu Beach Resort € 50,- p.p
(start- en eindpunt bij Ndege Beach Dar es Salaam / dagelijkse aankomst / kinderkorting t/m 15 jaar € 150,- p.p.)

Bijna iedere liefhebber van wildlife en Afrikaanse natuur heeft wel gehoord (of gezien) van het Serengeti Nationaal Park en de wereldberoemde Ngorongoro Krater, want hier worden door talloze organisaties wereldwijd diverse safari rondreizen aangeboden. Ook zijn er in de Serengeti en de Ngorongoro krater veel prachtige filmreportages gemaakt, die op televisie regelmatig te bewonderen zijn. Echter, het best bewaarde geheim op het gebied van safari reizen naar wilde dieren in een onaangetaste wildernis, is het allergrootste natuurreservaat van Tanzania en heel Afrika, het Selous Game reserve.
   
De Selous herbergt meer dan 350 vogelsoorten en 2000 verschillende plantensoorten. In dit enorme grote reservaat komen grote groepen olifanten, neushoorns, buffels, krokodillen, nijlpaarden, wildebeesten (gnoes), hartebeesten, kudu’s, sabelantilopen, elanden, waterbokken, wrattenzwijnen, zebra’s en giraffen voor.  De kans is erg groot om leeuwen, luipaarden, hyena’s en de zeldzame wilde honden te zien.

Voor de ware Afrika liefhebber biedt Tayari Safari een 10-daagse hotel rondreis Tanzania door het mooiste gedeelte van de Selous in combinatie met een optionenele strandvakantie op ‘bounty’ eiland Zanzibar

Deze Tanzania rondreis start in Ndege beach, de thuisbestemming van Tayari Safari, acclimatiseren, genieten van lekker eten en drinken, naar het mooie strandresort bij het lokale vissersdorpje Kunduchi beach en vervolgens naar het verrassend spectaculaire wild- en natuurpark Mikumi, dat een onderdeel uitmaakt van het veel grotere Selous Game Reserve.

Verblijf in comfortabele kamers, tented lodges en beachresort

Tijdens deze unieke safari & eiland rondreis, verblijven we op de mooiste plekken in comfortabele kamers in de basislodge bij Ndege beach, tented lodges en een comfortabel 3*** beachresort met zwembad op Zanzibar.

All inclusive safari rondreis Mikumi - Selous & Zanzibar

Tijdens deze safari rondreis zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • entrees in de wildreservaten en natuurparken Mikumi en Selous
  • in de gameparken vervoer in speciale terreinwagens
  • alle overnachtingen in kamers en tented lodges met douche en toilet
  • binnenlandse vluchten vanaf Zanzibar of Dar es Salaam naar Mikumi National Park en terug vanuit Selous Game Reserve
  • alle maaltijden
  • Engelstalige rangers en chauffeurs

Tayari-Safari begeleiding

Dankzij de jarenlange ervaring met het organiseren en zelf uitvoeren van safari's en rondreizen door diverse Afrikaanse landen, is Tayari Safari een van de weinige kleinschalige organisaties die haar deelnemers tijdens een safari rondreis op plekken kan brengen, die maar zelden door toeristen bezocht worden.

Standaardprijs € 1.689,- p.p.

  • verblijf in guesthouses, tented camps, lodge, hotel & beachresort
  • dagelijkse aankomst en vertrek mogelijk
  • kinderkorting t/m 15 jaar € 150,- p.p.
  • verlenging safari met Zanzibar, Changu Beach Resort, € 50,- p.p.p.n.

Offerte aanvragen

Meer informatie

Dag tot dag programma Mikumi - Selous & Zanzibar*

Inbegrepen

Niet inbegrepen

Condities betaal- en kortingsregeling

Tip! Verlenging Safari met Zanzibar v.a. € 50,- per persoon per dag