Safari Rondreis Selous Game Reserve

7-daagse camping/lodge safari rondreis v.a. € 848,- p.p.
(start- en eindpunt bij Ndege Beach Dar es Salaam / dagelijkse aankomst / kinderkorting t/m 15 jaar € 100,- p.p.)

Beleef met Tayari Safari een 7-daagse safari rondreis door het Selous Game Reserve, een van de grootste wildreservaten in Afrika met een enorme hoeveelheid aan diverse vogelsoorten, roofdieren en andere grote zoogdieren. Het Selous Game Reserve is een zeer waterrijk gebied, waar o.a. de brede Rufiji rivier door heen stroomt, thuisbasis voor krokodillen, nijlpaarden en exotische vissen. De uitvalsbasis voor het ontdekken van de Selous ligt pal aan deze rivier, middenin een prachtige natuur. Hier beleef je Afrika van heel dichtbij!

Game drives, boottochten en wandelsafari’s

In de maand mei is de Selous niet goed toegankelijk om met een 4-wheeldrive safariwagen de meest spectaculaire gamedrives te maken. Tijdens een bootexcursie over de Rufiji rivier of over een van de grote meren zien we heel veel nijlpaarden en krokodillen met een lengte van soms wel 6 meter. Er is geen betere manier om de natuur te verkennen, dan tijdens een wandelsafari, waarbij we onder begeleiding van een gewapende gids sporen volgen van wilde dieren die ons net voor zijn gegaan.  

Selous - Mpingo Selous lodge

Mpingo Selous lodge is een avontuurlijk camp met een eigen drinkplaats, waar je tijdens de schemering de olifanten, giraffen, wrattenzwijnen en ander wild kunt zien drinken. Mpingo tented camp bestaat uit een kampeerterrein en canvas hutten met bedden, een douche en toiletruimte, veranda en uitzicht op de Rufiji rivier. Ook is er een typisch Afrikaans restaurant en een bar waar we kunnen relaxen met de dieren(geluiden) op de achtergrond.

Kamperen in een koepeltent of in een hut

Om de prijs zo aantrekkelijk mogelijk te houden, kamperen we tijdens ons verblijf in de Selous, op Mpingo camp in 2-persoons koepeltenten. De maaltijden worden gebruikt in het restaurant.

Het is ook mogelijk om te verblijven in hut of een canvas hut met bedden, douche en toilet.

 

 

Standaardprijs tent € 838,- p.p. /hut € 998,- p.p.

  • dagelijkse aankomst en vertrek mogelijk
  • kinderkorting t/m 15 jaar € 100,- p.p.

Offerte aanvragen

Meer informatie

Dag tot dag programma 7-daagse Selous game reserve*

Inbegrepen

Niet inbegrepen

Optioneel

Condities betaal- en kortingsregeling

Transfers en valuta

Tip! Verlenging Safari met Zanzibar v.a. € 50,- per persoon per dag