Serengeti – Crater – Zanzibar

5-daagse standaard safari rondreis € 869,- p.p.
(start- en eindpunt in Mto wa Mbu / dagelijkse aankomst / kinderkorting t/m 15 jaar € 100,- p.p.)

Serengeti

De Serengeti, "de grote vlakte",  is de vertaling vanuit de taal van de Maasai, het beroemdste wildpark van Afrika. Er is geen ander park in de wereld met een dergelijk grote concentratie wild! De migratie van de 1.200.000 gnoes en 300.000 zebra's en gazellen is een waar wereldwonder. Enorme kuddes buffels, impala's  en giraffes grazen op de uitgestrekte vlaktes. Leeuwen, luipaarden en cheeta's loeren vanaf de "Kopjes", grote steenformaties, op hun prooi. Geduldig zweven de gieren en arenden hoog in de blauwe lucht. Wij zijn de toeschouwers!

Verblijf op Tumbili

Het verblijf tijdens deze unieke eerste 4 dagen safari is in ruime koepeltenten. Ingericht, van alle gemakken voorzien, alleen zelf je eigen slaapzak meenemen. In het hartje van de Serengeti maken we kamp op de Tumbili site (bavianen). De kok bereidt de maaltijden en de ranger is de gehele dag met ons op game drive. Vaak lopen gewoon de zebra's en giraffes over de site. 's Nachts horen we de leeuwen en hyena's. Dit is puur Afrika van dichtbij.

Verblijf in lodge

Tijdens deze  rondreis kun je ook in lodges verblijven, in comfortabele standaard 2-persoonskamers met douche en toilet. 

Tegen meerprijs kun je tijdens het verblijf in de immens uitgestrekte Ngorongoro area en Serengeti ook verblijven in luxe ingerichte tented camps met opgemaakte echte bedden, douche en toilet en word je in een tentrestaurant op je wenken bediend.

Zanzibar

4 dagen helemaal ontspannen op een tropisch eiland met witte zandstranden, een kristalheldere zee en leuke bezienswaardigheden? Strijk dan neer op Zanzibar voor de kust van Dar es Salaam, waar het goed toeven is in de eeuwige zonneschijn! Wie droomt er niet van om een aantal dagen te verblijven op dit prachtige exotische eiland met de mooiste witte zandstranden?

Het verblijf is in het leuke, comfortabele en rustig gelegen familiehotel, Changu Beach Resort, aan de oostkust van Zanzibar, Jambiani,  met een groot zwembad, in 2-4 persoonskamers met airco, douche en toilet en op basis van halfpension. Vlakbij zijn snorkel en duikcentra. Er is ook een kiteschool op loopafstand. Voor een zeiltocht met een lokale dhow stap je voor de deur op.

Standaardprijs tent € 869,- p.p. / kamer € 929,- p.p.

  • kinderkorting t/m 15 jaar € 100,- p.p.
  • dagelijkse aankomst en vertrek mogelijk

Offerte aanvragen

Meer informatie

Dag tot dag programma 5-daagse safari rondreis Serengeti & Zanzibar
Aankomst en vertrek
Inbegrepen

Niet inbegrepen

Mogelijke toeslagen

Bagage

Tip! Verlenging Safari met 4-daagse reis Zanzibar v.a. € 225,- p.p.