Zanzibar & Safari

9-daagse strandvakantie met 3-daagse safari Mikumi € 1.195,- p.p.
(start- en eindpunt bij Ndege Beach Dar es Salaam / dagelijkse aankomst / kinderkorting t/m 15 jaar € 100,- p.p.)

Genieten op witte zandstranden onder wuivende palmbomen, snorkelen of duiken tussen prachtige koraalriffen en zwemmen tussen kleurrijke vissen en dolfijnen. Ervaar de zinnenprikkelende specerijen, bezoek diverse gezellige marktjes, verkwikkende thee en koffieplantages, mysterieuze moskeeën en eeuwenoude gebouwen. Bezoek een oerbos met aaibare red colobus aapjes en sta versteld bij het zien van reuzenschildpadden op een voormalig slaveneiland. Tijdens een 3-daagse safari excursie naar het Mikumi wildreservaat zien we badende nijlpaarden, grazende buffels en olifanten, huilende hyena’s en brullende leeuwen.

Zanzibar, exotisch strandvakantie paradijs onder de Afrikaanse zon…

Tijdens een strandvakantie op Zanzibar, het grootste ‘kruiden’ eiland van Tanzania, ervaar je het ware bounty gevoel. Het is de perfecte relaxte vakantiebestemming om even overal aan te ontsnappen. Heerlijk zonnebaden op prachtige witte zandstranden, wandelen over het strand en zwemmen (met dolfijnen) in de glasheldere azuurblauwe oceaan zijn het beste medicijn tegen de spanningen van het moderne leven.

Het eiland Zanzibar is beroemd dankzij de prachtige witte zandstranden met wuivende palmbomen, de koraalriffen met fantastische snorkel- en duikmogelijkheden en Stone Town, het oude historische centrum van de hoofdstad welke is bedekt onder Arabische invloeden en is aangewezen als plaats op de lijst van het werelderfgoed.

3-daagse safari Mikumi wildpark

Het tropische eiland Zanzibar ligt op ongeveer 50 km uit de oostkust van Tanzania in de Indische oceaan, is 100 km lang en 32 km breed.

Zanzibar is niet alleen een prachtige bestemming voor een exotische strandvakantie, maar ligt ook ideaal om te combineren met een 3-daagse safari naar Mikumi, een van de mooiste natuur- en wildparken van Tanzania.

 

 

Zanzibar, eiland van specerijen en witte zandstranden

Zanzibar is beroemd dankzij de vele soorten kruiden, paradijselijke witte zandstranden met wuivende palmbomen, een  azuurblauwe zee met kleurrijke koraalriffen waarin exotische vissen rondzwemmen en het oude centrum van de hoofdstad Stone Town, vol Arabische invloeden. 

Verblijf in Changu Beach Resort in Jambiani

Aan de oostkust van Zanzibar, op ca. 6 km van Paje, heeft Tayari Safari haar keus laten vallen op Changu Beach Resort pal op het strand, met comfortabele 2-persoonskamers met airconditioning, douche en toilet, uitzicht op zee, of het zwembad, gezellig restaurant en een beachbar.

Het verblijf is op basis van halfpension en van hieruit kun je diverse leuke excursies maken naar o.a. Stone Town, het oerbos met de aaibare red colobus aapjes, mee op spicy toer, zeilen, kitesurfen, duiken en snorkelen met dolfijnen.

Hier kun je ook na een avontuurlijke safari rondreis heerlijk nagenieten op het witte zandstrand met wuivende palmbomen.

 

 

Standaardprijs hotel/lodge € 1.195- p.p.

  • aankomst dagelijks
  • vertrek dagelijks
  • kinderkorting t/m 15 jaar € 100,- p.p.

Offerte aanvragen

Meer informatie

Dag tot dag programma Zanzibar & Safari Mikumi*

Inbegrepen

Niet inbegrepen

Excursies & activiteiten op Zanzibar

Verlenging Changu Beach Resort

Verblijf in Stown Town

Condities betaal- en kortingsregeling

Transfers en valuta